söndag, april 19, 2015

Gammal skåpmat som möglar!

http://www.dn.se/debatt/nej-till-sverige-som-vardland-for-natos-militara-ovningar/
"För det låser oss fast som gisslan i ett spel där det på förhand är bestämt vem som är god och vem som är ond. Trots att historien borde ha lärt oss att sådana förhållanden snabbt kan komma att ändras."
Jodå, historien lär oss mycket bla. att Stalin INTE befriade Europa. Tvärtom så förslavade Sovjet halva Europa ända fram till 1989 då många sk kulturarbetare inte gladde sig åt att muren föll!
Jag minns också vilka som stod på vår sida i hjälpen åt Polen och Solidaritet, inte var det huvuddelen av kulturarbetarna. Nej då, de har nu igen ställt sig på den "tredje ståndpunktens" sida dvs de varken kan eller vill se VEM som är vän eller fiende. På det sättet agerar de som Arthur Lundqvist med vänner gjorde under kalla kriget, i princip blir de "nyttiga idioter" åt Ryssland återigen.
Danmark och Norges socialdemokrater har ju som bekant med sin annorlunda historia mot Sveriges lärt sig vem som är vän och fiende.

Det pågår ett kryptoskytte från vänster mot vår nutidshistoria inspirerat av Putin i Ryssland. Kulturen på Aftonbladet är ledande i denna historierevisionism där Stalin tydligen ska omvärderas och då passar även angrepp på NATO in  från div. kulturarbetare. Det gamla gardet ihop med lite nya namn.
Mögligt bröd smakar illa och den här artikeln är i det närmaste obrukbar. Den borde ha förpassats till soptunnan !

Skrapa lite under dessa personers yta och det är det gamla vanliga som kommer upp, avskyn för USA. Avskyn för EU:s enande mot Putin.
Avsky mot EU överhuvudtaget. Inte en tanke på att just NATO är garanten idag för tex. Balitikums och Polens frihet!

De talar om historien men uppvisar bara den gamla vanliga historielösheten.

 Inget sett, inget hört och inget lärt!

http://www.folkbladet.se/blogg/widardirekt/diktaturkramande-kulturarbetare/?blog=2518025&entry=7961030

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate