måndag, augusti 11, 2014

Hur står det till på de stora drakarna?

Igår genomfördes den största demonstrationen i Stockholms historia där kristna ur olika samfund enades i sitt motstånd mot islamistiskt herrevälde med mord , terror, förföljelse m.m.
Ca 5000 människor gick ut en varm söndag på Medborgarplatsen och talare var flera riksdagsmän samt en partiledare.

I Svenska Dagbladet finns inte en rad i papperstidningen och DN på webben har inget heller. Endast DAGEN var på plats och har ett reportage. Heder åt denna lilla tidning som ändå försöker att bevaka även det som inte intresserar de "stora"!
Även Världen idag var på plats:http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/08/10/Dags-att-stoppa-jihadisterna/

Jag vet inte hur de tänker på de stora tidningarna men fel blir det. Varför kan man ställa som fråga i alla sammanhang men jag citerar ur min Facebook istället:
 " Idag hade Stockholms muslimer chansen att visa att de är emot islamistisk terror men de tog inte chansen utan undvek att delta i denna stora demonstration.
Jag har ställt frågan förut , var står de svenska muslimerna i dessa frågor? Är det som så att de innerst inne sympatiserar med terrorns IS och därför tiger?"


Muslimer och islamister är två skilda  kategorier och enligt fromma muslimer så är alltid en islamist en falsk muslim som begår brott.

 Jag säger det igen, det är dags för svenska muslimer att visa var de står? OM de har flytt hit så borde de om några veta vilket helvete de kristna nu upplever i de områden de bebott i tusentals år. Tala nu och inte sedan när alla är döda!!

Samma sak med svensk massmedia, skriv nu vad som verkligen händer.Publicera otäcka bilder ur verkligeheten så att folk får kuskap om islamisternas gärningar.
INGEN ska kunna säga som många sa efter andra världskrigets fasor :"vi visste ingenting"!

Till skillnad mot då så är det fritt fram att publicera det som händer på vår jord!


Bravo ABC-nytt:http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/ministrar-talar-pa-demonstration-for-kristna-i-irak
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate