torsdag, augusti 14, 2014

Aj-aj, farligt-farligt!

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/migrationsverket-behover-48-miljarder-till_3820506.svd

"Enligt Migrationsverket är de utökade finansieringsbehoven för asyl och migration 48 miljarder kronor sammanlagt för i år och de kommande fyra åren. 48 miljarder utöver redan budgeterade belopp, alltså. I prognosen gör verket också hypotetiska beräkningar som illustrerar ”orimligheten i situationen”, nämligen vilka konsekvenser en utebliven anslagshöjning skulle medföra i olika delar av verksamheten. Det ser inte bra ut."


Är det inte dags att sätta press på övriga länder inom EU att man verkligen delar upp bördan mellan sig. När dessa siffror kommer att sjunka in i människornas medvetande så vet jag vilket parti som kommer att få ännu fler röster.
Det finns inte en chans att Sverige kommer att klara varken ekonomi eller skola och bostäder med dessa jättesiffror av invandring.
Tragiskt när man tänker på hur IS med flera terrororganisationer hela tiden angriper människor så att de måste fly för sitt liv.
Jag är helt övertygad om att flertalet av de som kommer till oss hellre hade velat kunna bo kvar i sitt hemland om de bara hade kunnat.
Palme uttryckte sig kraftigt ibland och idag hade han säkert återigen sagt:" dessa satans mördare" om islamisterna.

Det är ett ont i världen som vi skulle ha kunnat klara oss utan och som också hade betytt helt andra siffror från Migrationsverket.
Idag är det främst det Kurdiska folket som tar upp kampen mot islamisterna och de måste få allt stöd som går från oss. Frankrike och USA går i spetsen med hjälp både av förnödenheter och vapen. Sverige måste anslå pengar och annan hjälp också!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5936872Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate