måndag, mars 03, 2014

Reinfeldt historielös!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hard-kritik-mot-reinfeldt-obehaglig-och-felaktig-eftergiftspolitik_3322268.svd

Vår statsminister går i Per-Albins fotspår och mörkar hur läget är i vår del av världen. Han har varit med om att minska vår försvarsmakt till en mycket låg nivå men påstår ändå att vi har ett bra försvar. Snart är  moderaterna ensamma om denna analys av läget. Allan Widman från folkpartiet förde igår återigen fram det enda raka beskedet som måste gälla vårt land  och det är att vi går in i NATO nu.
Vi kan inte fortsätta den socialdemokratiska politiken att i smyg ändå tillhöra Nato vilket Sverige har gjort sedan slutet av fyrtiotalet.
Ryssland -Sovjet har alltid vetat om vår koppling till försvarsalliansen Nato så någon överraskning skulle det inte bli för någon med ett öppet medlemskap på samma sätt som Danmark och Norge alltid har haft.
Att Reinfeldt visar "förståelse" för Ryssland och Putins politik fick nog många att höja på ögonbrynen men det är ju logiskt av Reinfeldt med den inställning han har.
Jag kan inte acceptera denna politik som moderaterna bedriver , de utsätter Sverige för onödig fara.
Dessutom blir vi ett dåligt stöd för länder som hotas av Ryssland!
I demokratins namn så är det dags att byta regering i valet i höst. Socialdemokratin erbjuder en bättre försvarspolitik trots allt!

”Ett av de mest obehagligaste uttalanden jag kan påminna mig om”

Statsminister Reinfeldt får hård kritik för sina ord om Rysslands inmarsch i Ukraina. "Obehagligt", felaktigt och uttryck för "eftergiftspolitik" mot Ryssland, säger professor Wilhelm Agrell.

PS Men när Ryssland kränker en grannes suveränitet och bryter mot massor med internationella avtal, då är det knappast läge för ledaren för en demokratisk stat att uttrycka förståelse för angriparens motiv.
Det är tillräckligt illa att demokratiska ledare i Europa och USA är totalt maktlösa gentemot den hänsynslöse Putin.http://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/k-g-bergstrom-hall-klaffen-i-fortsattningen/ 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate