söndag, mars 09, 2014

Hyckleri!

Det här är den kvinna som fick en gatsten rakt på näsan i en demo nere i Malmö på 90-talet. Den som kastade stenen var en syndikalist ! På den tiden var det inte så långt mellan AFA och SAC, ungefär samma människor som gled fram o tillbaka mellan dessa organisationer.
Jag vet eftersom jag var syndikalist på den tiden och tillbringade mycket tid tillsamanns med dessa unga, framförallt män. Jag gick i dessa demonstrationer men försökte få organisationerna att ta avstånd från våld. Det gick tyvärr inte och det fanns bara en väg för mig och det var att gå ur denna vänster.
Redan då började jag skriva på olika forum om faran av överfall och störningar av andras demonstrationer och möten. Jag varnade för att det skulle bli värre i framtiden när "vänstern" själv blev överfallna av krafter som var emot dem.
Nu har det sedan några år agerats av RF och deras metod liksom AFA är våld.
I banderollen som restes ikväll på Möllan " Inga nazister på våra gator" ligger ju hela inriktningen just på att med alla medel få bort tex SD och andra från gator och torg. När man sedan stöter på "riktigt hårdföra nazister" som påminner om hur de är själv, ja , då uppstår det dessa farliga slagsmål som vi nu såg i Malmö inatt.

Nu har "de revolutionära" nått dit de ville till slut, öppen kamp med de "nationella" och så blir de själv "offer" och tidningar och övrig massmedia publicerar okritiskt vad de för fram. Deras eget ansvar är det ingen som frågar efter men så arbetar ju svenska tidningar numera. Dålig journalistik och på Aftonbladet härjar sedan några år krafter som inte kan  stå upp för demokratiska tankar. Som demokrat MÅSTE man ta avstånd från ALLT våld i politiken och livet. Vi lever i ett land där det går att föra fram sina tankar om vilket samhälle vi vill ha och de grupper som inte följer lagen ska lagföras av polis och åklagare. Några garden och folkdomstolar ska vi inte ha i vårt land. Hyckleriet bland vissa inom vänstern är illa, lika illa som nationalsocialisternas rasistsmörja. Det måste bli ett slut på dessa otäcka överfall! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate