tisdag, maj 28, 2013

En försvarare av terror!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5546972
Carlito släpps fram i radions kulturprogram för att snacka skit. Han är en struntpratare av stora mått men det som är mest förvånansvärt är att radions kultur släpper fram denne extreme man utan att någon får en chans att diskutera det han säger.
Carlito påstår tex att bränderna och huliganismen som vi sett prov på i förorterna är politiska manifestationer .
Rasism, polisbrutalitet m.m. är utlösande för denna "kamp" säger han!
Inte ett enda ord om alla offer för denna "kamp"! Vanliga knegares bilar bränns vilka man köpt för surt förvärvade pengar och som man behöver för att ta sig till sitt jobb. Förskolor bränns ner och massor med ungar mister en trygg tillvaro och föräldrar kan inte gå till jobbet! Barn och vuxna blir skrämda och kan inte sova osv.

Han babblar på i en vänsterextrem stil som försvarar vad man närmast kan kalla terrorism. Hans hip-hop låter ju på samma sätt, spyor över vårt svenska samhälle.

Sveriges Radio och naturligtvis "kulturjournalisterna" begår ett lågvattenmärke. Nästa steg blir väl att låta någon nazist få tala fritt och sprida propaganda för sina kriminella tankar.
Att propagera och få uttrycka kriminella idéer i offentlig radio är inte okay!

Detta borde anmälas till Radionämden!

PS   Denne man  har en magisterexamen i mänskliga rättigheter!

http://www.expressen.se/kronikorer/marcus-birro/det-ar-som-att-oppna-en-svart-kran/


1 kommentar:

hpy sa...

Av en anledning som jag har svart att forsta finns det alltid folk som forsvarar huliganism och vald av alla slag. Att branna bilar ar inte deras fel som branner. Felet, enligt dem, ar narmast hos bilagarana. Och man kan ju lmedge att hade de ingen bil, kunde den inte bli brand.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate