måndag, maj 21, 2012

Våldet mot homosexuella!

http://www.dn.se/nyheter/varlden/amnesty-kritiserar-ukraina-efter-installd-pride-parad

Ukraina läggs till ett av de länder där man öppet slår och misshandlar homosexuella. I de forna Sovjet-Unionen med dess kommunism frodas idag allehanda våldsrörelser av en omfattning som vi aldrig haft i Sverige.
Nazister och andra ultranationalister ger sig gärna på homosexuella och de har kyrkans medgivande. Den ortodoxa kyrkan i dessa länder intar samma attityd som man har i de muslimska länderna.
De talar om skam och brott mot Gud dessa hycklare som utan att blinka har satt sig till domare över andra människor.

Jag känner personligen en sådan avsky för rörelser och människor som handlar på detta sätt ofta med hånflinande poliser som åskådare.

Jag har ända sedan sextiotalets början engagerat mig för friheten att få vara den man är född till sexuellt! Då var det svårt i vårt land också med alla fördomar som luftades överallt.
"Knacka bög" var ett uttryck som jag stötte på rätt så ofta på den tiden. Unga killar gick ut och lockade till sig män som de sedan misshandlade och rånade.

Det som nu händer i Ryssland , Ukraina, Viryssland mfl. stater är något som EU måste ta upp och försöka få till stånd förändringar medelst påtryckningar.

Titta på bilden en gång till och föreställ dig att det är du som ligger där försvarslös!

1 kommentar:

onnyt sa...

Det är bara att konstatera att Ukraina inte är redo för Prideparader. Kyrkan verkar ju deffinitivt inte vara det i alla fall. Lite märkligt att homosexualitet inte betraktas med hat här på Filippinerna där katolska kyrkan är väldigt stark och mäniskor väldigt religiösa. Man ser pojkar/män dagligen gå hand i hand på gator och torg och många klär sig i kvinnokläder. Det samma gäller för lesbiska. Ingen bryr sig eller lägger någon större vikt vid det. Vet inte hur det är i de södra delarna där de flesta är muslimer men de muslimer som bor i Manilatrakten verkar inte reagera nämnvärt. Ukraina har en låååång väg att vandra innan sådana här uttryck kommer att accepteras.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate