tisdag, maj 01, 2012

Dessa härjade i Eskilstuna idag!

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1423263-webb-tv-kravaller-under-forsta-maj-demonstration
I Sverige står det i grundlagen att vi har yttrandefrihet, tryckfrihet och mötesfrihet osv. Om en organisation söker tillstånd för en demonstration eller möte och det beviljas av polisen så ska detta gälla. Ingen ska få stoppa ett lagligt möte oavsett vem som håller detta. Om man inte gillar deras åsikter så kan man tex låta bli att gå dit eller stå på anvisad plats och visa sitt missnöje.
Unga kommunister idag bryr sig inte om våra lagar, de gör som de vill.Samma sak med de stora fyllefesterna i parkerna där de unga uppför sig som svin.
Att ta lagen i egen hand ska beivras liksom förbudet att maskera sig. Dessa unga kommunister har antagligen gjort samma fel som generationen tidigare, förläst sig på det som hände i Tyskland på 20-talet när alla slogs med alla tillslut.
Nu läser de på och har tydligen kurser i allt från Baader-Meinhof till röda brigaderna, vad det nu ska sluta med? Mord,grov misshandel,bomber,bränder eller vad? I Stockholm har man gått hem till folk och misshandlat dem eller  så lurpassar man  vid tunnelbanan och ger sig på dem med slag och sparkar.
Det kan till och med vara farligt att skriva så som jag gör nu men någon måste göra detta. Tidningarna envisas ju alltid att kalla dessa våldsromantiker för "antirasister"!
Pressen har i åratal strukit all vänster medhårs , de skriver inte sanningen.Lika lite som pressen eller tv-radio tar upp varför läget är så taskigt i Malmö. Ett Malmö där vänsterblocket demonstrerade med Hamas sida vid sida skanderande  antisemitiska slagord. Alla boende i Malmö vet att det är företrädesvis arabiska innevånare som hetsar mot stadens judar.
Det är skandal att vi låter journalisterna förtiga den story som ändå finns att publicera.Det är deras f-b uppgift att gräva och publicera!
Dessa som pressen kallar antirasister är ju med i demonstrationer tex  den antiIsraeliska just i Malmö  där man sjöng och ropade rasistiska slagord om judar!


http://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6da_brigaderna

1 kommentar:

David Bergström sa...

Jag håller med dig om att allt våld
är ett misslyckande. Och att de maskerade ungdomarna troligtvis enbart var ute efter våld.

Men tänk på att majoriteten av vänsterfolket INTE var våldsamma.
Majoriteten enbart demonstrerade.
Och som du sade är det vår demokratiska rätt.

Det är deras demokratiska rätt att demonstrera för en sak. Men samtidigt vår demokratiska rätt att stå bredvid och säga vad vi tycker, utan att få en flaska i huvudet.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate