måndag, april 16, 2012

Breivik är en kallblodig mördare!

Det är trist att behöva konstatera detta faktum att Breivik är en i mängden av kallblodiga mördare på världens scen. Vi behöver ju bara öppna våra blickar ut över världen för att se hur döden slår till på grund av dessa fanatiker med Breiviks sinnelag. Vi har en president i Syrien som har dödat över 5000 människor, vi har de som utan att blinka skjuter raketer in över Israel som dödar och lemlästar.
Vem minns inte hur USA napalmbombade Vietnam med så många offer så de går inte att räkna.
När det gäller Breivik så finns det såvitt jag vet ingen som stödjer honom, jaja dårskallar finns ju alltid men med stöd så menar jag partier eller "kända" politiker.

Nu försöker vissa inom vänstern tex . Helle Klein klistra på andra någon slags Breiviketikett, hur det nu går ihop med hennes roll som präst är svårt att förstå. Att bidra med att utså ännu mer hat i världen kan ju inte vara en bra prästgärning.

När man använder Breivik för att täppa igen en diskussion om islamister och talibaners agerande , då är man helt fel ute.
Likaså försöker man belägga skuld på andra  som fört  i skrift att de inte gillar den politik vi för vad gäller invandringen!
I en demokrati får man faktiskt tycka offentligt att man anser att det finns för många invandrare i Malmö. Så tycker ju dessutom ledande politiker i Malmö inom socialdemokratin och de ska väl inte behöva få en Breiviksstämpel på sig?

Breivik är kriminell i både tänkande och dessvärre handlandet och ska dömas utefter vad han gjort, inget annat. Så måste en demokrati fungera och jag är övertygad om att Norge kommer att klara av denna rättegång utan problem.

Som ett ps vill jag framhålla att Norge har en statsminister som få andra länder har. Han har under hela den tiden varit mänsklig och en stor statsman! Han tillhör en vänster som man kan lyssna till och ha respekt inför!
I svensk vänster får man leta med ljus och lykta för att se en skymt av något liknande.


PS DN kom just med den här hemska nyheten som visar att "Breivikare" finns på de mest skilda platser:


Ett sexårigt skolbarn dödades på måndagen vid en attack med en handgranat mot en skola i staden Peshawar i nordvästra Pakistan. Ytterligare två elever skadades vid attacken, uppgav polis.
Gärningsmännen kastade handgranaterna mot den del av skolgården som hade en vattenkran, där barnen hade samlats för att tvätta sina händer.
Den drabbade privatskolan Iqra undervisar pojkar och flickor i religiösa och profana ämnen. Militanta islamister motsätter sig samkönade och sekulära skolor.Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate