lördag, april 03, 2010

Poliser gör bara sitt jobb

Alldeles för ofta så får vår polis mycket skit över sig.Några få "busar" inom polisen förstör för de andra. Ungdomar i sitt oförstånd ser polisen som fiender bara för att polisen håller efter ungdomar som gör fel. När polisen tvingas att ta hand om knarkares barn där de ibland kryper i skiten talas det mer sällan om. När det händer svåra olyckor eller mord så finns polisen där och får det otacksamma jobbet att sopa upp skiten som återstår. Jag är idag glad över att regeringen till skillnad mot den tidigare regeringen satsat på att anställa och utbilda fler poliser
. Vårt samhälle behöver polisen, de är anställda av oss medborgare och fler borde tänka på det innan de skäller på dem. Ett samhälle utan polis vore ett samhälle där de starka och de grovt kriminella fick bestämma. Det pågår ett slags krypskytte ibland från oppositionen mot polisen och det är obegripligt.

Våldsbrotten har enligt en del inom särskilt S blivit färre men de vägrar att inse att många idag inte vågar att anmäla. Akuten på div. sjukhus har den riktiga statestiken och den visar något annat än BRÅ:s siffror. Klimatet bland de kriminella är idag otroligt hårt,straff utdömes med bla skott i benen eller låren.Ofta skjuts det för att döda ,siffrorna från storstäderna är hemska .Senast inatt sköts två män i Södertälje. Tyvärr uppvisar män från invandrarfamiljer de högsta siffrorna över sådana brott.

Vi lever i precis samma typ av samhälle så som USA hade det på det beryktade 30-talet. Arbetslösheten plus barn som får klara sig själv genererar kriminalitet bland dessa grupper unga män som anser sig stå utanför samhället.Skolan har ett stort ansvar över hur ungdomar ska danas,det duger inte med skolk eller bristande undervisning
.Jobb måste skapas och där har LAS-systemet varit en broms och bör utformas på ett modernt vis.Det måste vara bättre med en anställning mot lägre lön än inget arbete alls.Den sk tryggheten facket alltid talar om har numera blivit otrygghet och utanförskap för våra unga.Vänstern sitter fast i dogmer och vägrar att se sanningen,unga i Sverige har färre arbeten att söka än i andra länder. Att inte då ens vilja skärskåda orsakerna är ju närmast att betrakta som ett politiskt brott.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate