lördag, december 26, 2009

Nästa lag för att få flyga?


"En man försökte utföra ett attentat med en sprängladdning ombord på ett flygplan med 278 passagerare på juldagen. Men en medpassagerare brottade ner honom och lyckades stoppa bombattentatet över Detroit i USA.
Attentatsförsöket skedde ombord på ett Northwest Airlines-plan på väg ner för landning i Detroit vid 18-tiden på juldagen, svensk tid, efter en flygning från Amsterdam i Nederländerna.
Vita huset säger att det var ett försök till terrorangrepp. Den gripne mannen, Abdul Farouk Abdulmutallab, är 23 år och studerar enligt obekräftade rapporter på University College London (UCL), rapporterar AFP."

Jaha, så var det dags igen! Nu kommer snart alla flygplatser runt om i världen att behöva kroppsvisitera alla passagerare vilka ska flyga.
Dessa terrorister förklädda till "religiösa" är simpla våldsmän utan vettiga tankar i sina hjärnor. Självmordsbombare är speciella fanatiker med oerhört grumliga värderingar och tankemönster.


Mestadels unga män vilka låter sig styras av äldre män. Oerhört skönt att denne man misslyckades med sin aktion.

Ps  Ikväll kom detta besked:
Passagerare som ska flyga från Sverige till USA kommer att få gå igenom skärpta säkerhetskontroller, i samband med att de stiger ombord. Det har Transportstyrelsen, som kommer med direktiv till Luftfartsverket och svenska flygbolag som SAS, beslutat under eftermiddagen. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate