fredag, oktober 23, 2009

Sånt här får bara inte hända!

I går var det en flitens dag för mig. Tvättade och städade för full rulle! Släpade ner alla mattor till tvättstugan där vi har en jättemaskin just för mattor!
Hade tagit tiden mellan 16-22 så att mattorna skulle kunna torka ordentligt. När jag senare på kvällen kom ner så hade någon tagit ut mina mattor från torkskåpet och hängt ut dem på linorna! Mumlade lite inombords över människor som tog andras tider men fylldes samtidigt med en känsla av att allt inte stod rätt till.
Gick ut i källargången där tavlan med tvättnycklarna sitter och kollade på dagens datum. Den 15 oktober var tomt! Men var i sjutton fanns mina markeringar?

Fick en känsla av overklighet ett tag samt att obehaget steg inom mig. Hittade markeringen på datum 23! Tog snabbt bort dem och fort som en raket upp till min lägenhet. På min almenacka stod mycket riktigt den 23 oktober och dagens datum var alltså den 22 !

Tröttsamma tankar började mala inom mig, hmmm åderförkalkad eller senilvarning?
I varje fall så är det nog första gången i mitt liv något sådant har hänt mig. Kanske en varning att ta på allvar eller ska man bara skratta åt det?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate