onsdag, oktober 14, 2009

blogg i repris ang. disk. om FRA idag!

Att genomsöka post!

Du ser genast att ditt kuvert har varit öppnat. Vem kan vara intresserad av dina brev från din vän i Kina?
När du börjar att iaktaga all din post så inser du att "någon" bevakar den, kan din mobil också vara övervakad? Din PC?
Jaja, nu ska du skicka in din ansökan på ett arbete inom den civila polisen. Du har ju läst alla kurser som behövs. Lärarna sa att du hade stor chans att få detta intressanta arbete,du var dessutom bäst av alla och har höga betyg.
Veckorna går och så kommer det ett brunt kuvert från personalavdelningen ,du sliter upp det och känner tillförsikt.
Men nej, de bara tackar för visat intresse. Läser du rätt?
Efter ett par dagar så träffar du en kurskamrat som talar om att herr B har fått jobbet trots mycket sämre kursresultat. Shit happens!
Det är bara att söka andra arbeten inom en liknande sektor , in med ansökningarna.

Trist men sant, inte ett arbete i sikte. En vän på ett personalkontor ringer dig och vill träffa dig.
Ni ses på ett fik och då talar han om för dig att han hört att du har kollats av FRA och de anser att du är ett hot eftersom du har varit i Kina och har vänner där som är medlemmar i kommunistpartiet. Ja men för fanken , säger du, de måste vara med för att få jobb.De är inga kommunister egentligen.

Jag har medvetet bytt ut ordet SÄPO mot FRA och historien är delvis sann. Detta hände för en hel del människor för 35 år sedan.
I morgon den 1 jan 2009 börjar FRA att genomsöka allas mail,sms eller annat som går via kabel.
De säger inget om snigelposten men i verkligheten om deras koll ska kunna fungera så måste de också kolla vanlig post. Om de inte skulle göra det så kommer i praktiken alla med terrorplaner att kunna gå över till att skicka sina order och planer med vanlig postgång !!

Nu har den borgeliga regeringen genomfört en mycket dålig lag, sossarna säger att de är emot men faktum är att de tidigare ville genomföra en ännu sämre lag!

De som vill agera kriminellt kommer att gå andra vägar allt medan FRA kommer att sätta dit oskyldiga utan att behöva redovisa någonting precis så som SÄPO agerade.
Tror du inte mig så går det bra att här på min blogg rulla bakåt och kolla mina SÄPO-dokument som finns redovisade i all sin ynklighet , sök sidan juni 04 -08!

SÄPO-akt-KLICKA PÅ DOK FÖR ATT FÖRSTORA DEM!





Sista sidan äger en del om vad som fattas i denna akt! Åren efter 1981 lyser med sin frånvaro men man ser att SÄPO begärde fortsatt bevakning av mig och mitt politiska arbete även i Malmö. Det var där jag fick nobben på vissa arbeten vilka jag hade sökt och därför är dessa dokument intressanta för mig.
Men , som läsaren ser så är det ju inga ingående granskningar som redovisas. Är det bara sånt här SÄPO håller på med så är det mycket förvånande. De har oerhört stora anslag av pengar !Säkert också en hemlig budget som aldrig redovisas offentligt.
Hur mycket pengar läggs ner varje år på sånt strunt som ni ser här??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate