måndag, november 03, 2008

Förtryck och vidskepelse!



Mina gamla vänner i Malmö genomför här en demo vilken riktar sig mot de landsmän och de från andra länder vilka kommer hit och hyllar förtrycket i de muslimska länderna.
Att leva enligt sharialagen gör man nog bäst i de diktaturer som alla muslimska länder är.
Ibland undrar jag varför de kommer hit om de tycker att vi är så avskyvärda.
Mina vänner som står i denna demo kan aldrig åka hem och hälsa på sina släktingar, de blir tagna av säkerhetspolisen redan på flygplatsen.
Däremot så åker väldigt många av de aktiva muslimerna hem utan problem när de har semester.
Vän av ordningen borde ställa sig frågan då hur det kan fungera på detta sätt?
ÄR de flyktingar eller vad är de?
Många av mina vänner som har flytt säger att de känner sig bevakade av de troende. kan ju vara inbilling , vad vet jag!

Jag som har varit "troende" kommunist vet ju ungefär hur man bygger upp verksamheten. Att förflytta folk för att tjäna saken är något naturligt, man går och åker dit man behövs. Islamisterna har byggt upp sin verksamhet över hela jorden på samma sätt. När det är dags så slår man till, tack o lov så har man för tillfället inriktat sig nästan helt på de egna länderna där man jagar "förrädare".
Därav så många bombdåd på många platser särskilt i Asien!
Vi tror i vårt land att här kan det aldrig hända något men det skulle jag tro är en villfarelse. I Spanien trodde man så och vi vet ju hur det gick där med bomberna på tågen.
I England visade det sig ju vara de unga "snälla" och välutbildade som sen ställde sig i spetsen för de avskyvärda dåden där. Polisen har dessutom kunnat avslöja flera "celler" till innan de hann och utföra något bombdåd.
Den man som dog nere i Irak var svensk medborgare. Han kanske byggde upp en cell här uppe, vad vet vi. Säpo vet nog mer skulle jag tro, de har säkerligen full bevakning på dessa grupper!

Vad som är klart är i varje fall att det är inom den fanatiska gruppen muslimer som man rekryterar människor "till den stora saken"! Jihad!

Här följer ett exempel på hur det kan gå om man hävdar sin mening om de extrema.

Citat ur dagens SVD :
Naser Khader kom in i folketinget för Radikale Venstre 2001 och blev riktigt känd under krisen med Muhammedteckningarna. Då fungerade han som rådgivare till statsminister Anders Fogh Rasmussen, och argumenterade för en hårdför linje:

Det går inte att förhandla med religiösa extremister, som inte respekterar vårt öppna samhälle. Det gäller att försvara demokratin såväl i ord som i handling.

Nu menar han att krisen var mycket positiv för Danmark. Den blev en ögonöppnare för flertalet om den interna idéstrid som utkämpas mellan islamister och demokrater inom den muslimska världen. Naser Khader är själv muslim, född i Syrien av en ortodox mor, men i dag definierar han sig som liberal, dansk och ”ultra-light-muslim” – i den ordningen. Eftersom han tydligt tar parti för en sekulär stat är han hotad av islamister och lever med livvakter dygnet runt.

Ett exempel till, den sk Rushdieaffären:

Den 14 februari 1989 utfärdades en fatwa av Ayatollah Ruhollah Khomeini via Radio Teheran, vars budskap var att Rushdie måste avrättas och att boken var hädisk mot Islam. En belöning utfästes till den som mördade Rushdie som därmed tvingades att gå under jorden. En politisk konsekvens blev att Storbritannien den 7 mars 1989 bröt de diplomatiska förbindelserna med Iran.

Under tiden utbröt oroligheter världen runt, med brandbomber mot bokaffärer och förlag som förknippades med boken. Muslimska grupper höll tävlingar i vilka som kunde bränna flest exemplar av Satansverserna. Många personer som varit inblandade i översättning och publikation av boken blev föremål för dödshot och trakasserier, och vissa mördades, andra blev allvarligt skadade.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate