söndag, november 09, 2008

Att sova

Idag är det en sådan där dag då jag bara sover och sover! Orkar helt enkelt inte att hålla mig vaken.
Tar till mig dagens nyhetsflöde med ett öra men reagerar över hur trots allt slakten i Irak fortsätter. 300 döda varje månad ! Inte av USA:s vapen , nejdå det är muslimer som dödar muslimer .
Läser sedan i dagens Svd hur en muslimsk ledare i Sverige varnar för att ett slags muslimska extremister försöker ta över församlingarna här i landet liksom ute i världen. De har sedan lång tid tillbaka som rättesnöre att döda andra. Bin Laden tillhör denna rikting och det säger väl en hel del.
Denna artikel i Svd idag styrker vad jag skrev i veckan om infiltrering osv.

Om dessa sk muslimer kan döda andra muslimer pga av skilda åsikter om Mohammeds skägg vad tror ni då att de kan göra med oss "otrogna" ?

23.37 AB skriver:

Usama bin Ladin planerar en ny attack mot USA.
Enligt en arabisk dagstidning publicerad i London kommer den att ”vida överträffa” elfte september.
Tidningen, Al-Quds Al-Arabi, skriver att terroristorganisationen befinner sig i en ”positiv fas”. Runt om i världen förstärks träningsläger vars medlemmar ska delta i nästa våg av attacker mot väst.
Abdel al-Bari Atwan, ansvarig utgivare av tidningen, gjorde 1996 den intervju med bin Ladin som sägs vara al-Qaida-ledarens sista. Personen som nu citeras beskrivs vara ”väldigt nära” knuten till organisationens förgreningar i Jemen. Det skriver australiensiska The Age.

10 nov : Minst 28 personer omkom och 68 skadades efter att en bilbomb exploderat i Iraks huvudstad Bagdad. En självmordsbombare sprängde sig själv till döds när folk sprang för att hjälpa dem som skadats av bilbomben.

Den blodiga attacken utfördes i stadsdelen Kasra öster om floden Tigris under rusningstrafik på en gata kantad av restauranger och caféer.

I ett annat bombdåd i provinsen Diyala dödades fyra USA-trogna milismän. Den politiska maktkampen gör nu styrkans framtid osäker. Enligt Reuters var självmordsbombaren en 13-årig flicka

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate