fredag, februari 03, 2017

Nu finns det kalla siffror på att jag har varit inne på rätt spår!

I många år har jag bloggat om mina erfarenheter från Malmö och då i synnerhet Rosengård.
Jag har pekat på orsakerna till varför det ser ut som det gör och att hela denna problematik har flyttat ut till många andra städer och orter i vårt land.
På kort tid har flera böcker kommit ut som tar upp utanförskapets orsaker. Tex Lars Åberg: http://www.larsaberg.se/  och läs även här om Tino Sanandajis i Anne Heberleins krönika :https://ledarsidorna.se/2017/02/recension-av-tino-sanandajis-bok-massutmaning/ 

Att komma idag och påstå att man inte har kunskap omkring dessa frågor är ju bara lögn. Sverige har begått samma fel som många andra länder, man har inte haft resurser att klara av så stor invandring samt dessutom haft en totalt felaktig politik.
"Snällhetens " politik blir till sin motsats där både svenskar och invandrare har fått ett dåligt samhälle med våld och otrygghet.
Arbetsbristen för så många i dessa områden där våld och elände frodas är ett gissel. Ett gissel som i alla länder där samma politik har förts också har lett till misär !
Helt enkelt så blir så många människor ,särskilt kvinnor, stående utanför samhället. 
När det gäller barnen så ser man ju från alla undersökningar att de klarar inte skolan vilket i sin tur ger upphov till att de unga också blir isolerade utan arbete.
17 % av Sveriges befolkning kommer nu från andra länder och fler kommer det att bli enligt Migrationsverkets prognoser.
Har vi inte kunnat fixa livet för de som redan är här , hur ska det då bli för de som kommer nu som anhöriga?

  

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate