fredag, juni 10, 2016

Våra förskolor!

Så här gick det i natt för en förskola i Farsta.
Det är så trist och drabbar alla barnen så hårt! Vi skattebetalare får ut med våra pengar. I Malmö har de senaste  årens bränder kostat ca 65 miljoner kronor. Hur mycket alla dessa branddåd har kostat oss skattebetalare i hela landet vet jag ej men det måste ju vara otroliga summor. De som tuttar på är nästan alltid unga killar. 
När jag växte upp så var det sällsynt med bränder av detta slag. När någon pyroman härjade så blev det stora rubriker i tidningarna. Idag blir det kanske en liten notis.
Jag har många gånger under åren gått förbi en sk öppen förskola i Dalen och alltid tyckt att det ser ut som ett "barnfängelse"! Fult som stryk? Stackars barn att behöva vänja sig vid att vara i sådana lokaler.
Men det finns ju en förklaring och det är att området omkring Sandsborg har haft sina ungdomsgäng under åren som ställt till med mycket skit. Med andra ord så måste man sätta galler och luckor för alla fönster precis som affärerna idag måste ha skydd framför sina fönster. Sådant behövdes inte heller när jag växte upp på 40-50 talet.
Se här hur det ser ut:Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate