lördag, juni 11, 2016

SR startar Radio P4 plus!

http://www.svd.se/aldre-far-egen-radiokanal

Och här:http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=4951  

Jag har ju tidigare efterlyst en kanal för oss äldre och här är den nu! De blandar schlager, pop och rock och lite,lite jazzigt.
Hörde bla Monica Zetterlund och jag får väl bevaka  den här kanalen lite och se åt vilket håll den drar. De vill att vi lyssnare ska höra av oss med våra önskemål hur kanalen ska utformas.

Jag hade ju ett meningsutbyte för något år sedan med en chef på SR och då mötte jag motstånd mot mina tankar om en kanal för oss äldre men nu finns kanalen här.Tack för det Sveriges Radio! Här är en skivlista så att du kan se vad de spelar:https://sverigesradio.se/sida/latlista.aspx?programid=4951
MEN, jag återkommer med min klagan om att inte jazzen får det utrymme den förtjänar. Tänk bara  vad Sverige har för skatt med svensk jazzmusik under åren! Ska den få förtvina i skivarkivet?
Kan Norges och Danmarks radiobolag ha dygnet-runt kanaler med jazz så borde även SR kunna åstadkomma detta idag. Swiss radio har flera jazzkanaler med en för lite äldre jazz och den andra för modern jazz!
Ska man verkligen behöva gå till andra länders radiokanaler för att få lyssna på svensk jazz?
Se så, avfärda inte detta önskemål!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate