söndag, juni 19, 2016

Underliga våldtäktsdomar?

Den ena domen efter den andra avkunnas och vi är många som inte förstår dessa domar.
En tjej blev våldtagen på Finlandsbåten av minst fyra killar och de frikändes med bla orden att hon var inte tillräckligt berusad så att det kunde betraktas som att hon var i ett tillstånd där hon inte kunde värja sig.
Denna domstol var ej kompetent anser jag. En människa som utsätts för hot och våld stänger av allting genom hjärnans finurliga konstruktion.Allt för att överleva!
Rätten lyssnade mer på dessa killar än på tjejen och det är vanligt idag allra helst när invandrarkillar är inblandade verkar det som.
Samma med en annan dom där flickan var blott 13 år. Förövaren fick skyddstillsyn och blev ej utvisad. Tjafset om hans ålder ledde tydligen fram till denna underliga dom. Ibland var han sexton år och ibland nitton år!
Är man så rädda för att utsättas för razzestämpel så att man inte kan ta de beslut som man brukar ta i sådana rättegångar?
Jag tror inte ett dugg på att en trettons års tjej vill ha samlag med en kille från Jemen vilken hon inte känner. När man läser domslutet så är det ju en våldtäkt och inget annat, hon uppvisade dessutom skador.

Vad ger denna och andra domar för vibrationer i vårt samhälle? Hat från många och skadeglädje hos vissa.
En sak är säker dessa domar gör inte vårt samhälle bättre !
http://mariestadstidningen.se/mariestad/2016/06/14/valdtog-13-arig-flicka-domd-till

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate