fredag, mars 13, 2015

Hjälp! Hemtjänsten är kriminell!

Läs här:http://annhelenarudberg1.blogspot.se/2014/02/en-kriminell-slakt.html
och ännu värre är detta:http://www.dn.se/ekonomi/systematiskt-fusk-med-miljardstod-till-arbetsgivare/

Jag skulle tyvärr kunna hålla på en hel dag att lägga ut länkar i detta ämne för det har i åratal pågått ett bedrägeri utan något like överallt i vårt land.
I många stora bedrägerifall så är det invandrare i första och andra generationen som satt i system att bluffa myndigheterna. Vem minns inte för många år sedan döda pensionärers pension som togs ut i åratal av släktingar.

Alliansregeringen genomförde många lättnader för att kunna bilda företag men de hade ett allt för gott hjärta eller kanske var de godtrogna? Reformer som skulle kunna ha varit mycket bra för landet och dess medborgare om inte en klick samvetslösa människor hade utnyttjat varenda kryphål för att berika sig med skattemedel.
Dessa människor känner inget för vårt land, de vill bara vara här för att tjäna pengar.
"Flyktingar" som säger att de är förföljda i sitt hemland och inte kan återvända åker på semester till sitt land och inget händer.
Sådant borde myndigheterna hålla koll på och ett faktum är ju att de befinner sig i vårt land på falska premisser och en riktig flykting hade kunna få vara här istället för dessa bluffmakare.

Nu går Morgan Johansson ut och berättar sanningen om hela byket med bluff och lovar kraftag mot dessa brottslingar. Tyvärr så kommer reformerna att försvinna också eftersom allt för många har använt dem på ett kriminellt sätt.

Vad vi ser i vårt land är exakt vad USA gick igenom på 20-30 talet med invandrare från framförallt Italien. De förde med sig en "kultur" där kriminalitet sågs som närmast naturligt. Maffian som blev mäktig bildade eller köpte in sig i olika bolag där de satt och bedrev sin kriminella verksamhet.

http://www.expressen.se/nyheter/de-fick-132-miljoner--ordnade-ett-jobb/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate