torsdag, oktober 04, 2012

"Må dom brinna i helvetet"!

http://www.tv3play.se/play/283730/?autostart=true

I gårdagens Efterlyst på tv 3 så visade de inspelade bilder från det brutala mordet i Vallentuna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15544152.ab
Joakim blev lite över 20 år, han hade oturen att vara på fel plats vid fel tidpunkt. De tre grabbar som stod och väntade på ett offer råkade på honom. Ett mycket kort samtal mellan Joakim och de tre med sina huvor uppfällda sedan satte de igång misshandeln med knivar och sparkar.
Joakim hade inte en chans!
Man ser på bilderna att det är unga män som utför ett systematiskt mord. Hur de kan fortsätta att leva med något sådant i sina liv är för mig obegripligt. Hur har så många unga män i vårt land kunnat formas till de avskyvärda individer de är? Det är ju inte längesedan ett gäng i Göteborgstrakten gav sig på en äldre man och skadade honom för resten av livet.Han låg i veckor och kämpade för sitt liv allt medan dessa krakar påstod att "gubben" började osv.
Desvärre går dessa unga killars föräldrar in i försvar för sina "snälla" tonåringar.
Detta är något nytt i vårt samhälle att föräldrar har blivit helt blinda för hur deras tonåringar uppför sig. Inte gör man dem någon tjänst heller utan man är med i ett skeende som tyvärr kan leda till ännu värre händelser.
Dessa tre unga män i Vallentuna måste åka fast, jag hoppas att någon kan se vilka de är.

När jag arbetade med bla störda unga män omkring mig i Malmö så var de värsta de som alltid gick omkring med sina huvor uppfällda, tom. inomhus kunde de sitta så!
Oåtkomliga tillknäppta individer som såg omgivningen med allt från förakt till rädsla.
Hade jag en son som gick omkring så dygnet runt så skulle jag söka vård för honom!

En sak är säker, vi har fått alldeles för många störda unga individer i vårt samhälle och ingen begriper riktigt varför!


PS  man behöver snart bara slå upp en tidning för att läsa om hur dessa störda killar ställer till det i vårt samhälle  och mördar !
"
Milos Markovic, 21, dömdes i dag av Malmö tingsrätt till 18 års fängelse för mordet på Ahmed Hadrous, 48, i Malmö den 31 januari.
Mordet inträffade på Fosievägen och var det sista av sex mord under Malmös mordvinter mellan november 2011 och januari i år."

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate