måndag, februari 06, 2012

Är de inte bildbara?

Alla nu levande individer i Sverige kan sedan ett år följa med vad som hänt i Syrien. Varje dag kan man se bilder från det ohyggliga som sker inför öppen ridå, tom. när begravningstågen drar fram så skjuter regimens mördare rakt in i de sörjandes led. Ryssland och Kina tiger och medverkar på detta sätt i dessa blodiga dramer.
Ryssland och Kina inlägger veto i FN där de Arabiska länderna har skrivit ihop sig om en hovsam resolution för att regimen i Syrien ska dra bort soldaterna.

När jag ställer frågan om de är bildbara så menar jag inte Ryssland eller Kina, de vet vad de gör eftersom de är rädda för att de ska ifrågasatta av FN av samma skäl som man vill pricka Syrien.
Nej ,jag menar diverse vänstermänniskor i vårt land. Såg några stycken som ifrågasatte vad vi får se i våra nyheter."Är det inte bara propaganda" frågade en kvinna. Och så där lät det från flera stycken som tydligen läser KP:s tidning Proletären. Detta organ för diktatur och beundran för Nord-Korea och andra skurkstater.

Tänkandet bland alla dessa diktatursvärmare vare sig de är nazister eller kommunister  är ju exakt lika. De har frivilligt låtit sig hjärntvättas och avfärdar all kritik som varande propaganda från USA eller att det är judarnas fel.
Ibland stoltserar de med att säga att de är marxister men det är ju bara ett skämt. En riktig Marxist lär sig att tänka själv och låter sig inte indoktrineras av en ledare eller ett gäng paragrafryttare.

Har man inte lärt sig att se när ett folk gör revolution mot sina förtryckare då ska man försvinna in i historiens mörker !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate