söndag, augusti 01, 2010

Schoris lögner i nytt ljus!

Jag publicerar på nytt denna blogg om Pierre Schori men ber läsaren noga läsa vad Rolf Gustavsson skriver i dagens Svd!Länk nedan!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/var-neutraliteten-ett-lyckopiller_5068239.svd 

 

Pierre Schori, näste lögnare!

I dagens P1 så säger Pierre Schori att han är förvånad över Sveriges militårpolitik nu när han kommer hem efter tio års utlandsvistelse.
Sverige har ändrat sin politik senaste åren till att inte vara neutrala :"vi som nästan inte ens lät Natos fartyg anlöpa Svensk hamn" säger han med darr på rösten!

Radion intervjuar också statsvetaren Demker vilken är expert just på krigsmakten. Hon säger att förändringen inleddes långt tidigare än när den borgerliga regeringen tillträdde.

Pierre Schori är dåligt underättad med andra ord och borde ta sig ett samtal med Göran Persson.

När förre ministern säger sig vara förvånad så spelar han ett valspel och inget annat. Han vet att Sverige redan 1952 fick ett flygplan (DC 3) nedskjutet av Sovjet pga av spioneri för Nato. Sverige lät bygga landningsbanor över hela vårt land på undanskymda platser där breda vägar skulle kunna ta emot Natos:s flygplan.
Personligen har jag sett med egna ögon Natos officerare delta i övningar på hemliga vatten med de torpedbåtar  jag var inkallad på. (T101  och T 103 år 1962-63)

Jag tycker så illa om dessa sossar som i valnit tar till dessa usla knep, jag trodde inte att Pierre Schori nedlät sig till något sådant.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate