söndag, januari 03, 2010

Männens vargjakt!


Jag förstår mig inte på denna blodtörst de uppvisar. Att man måste skjuta av vildsvin och älgar förstår jag men denna ytterst lilla vargstam vi nu har?? Män har i långa tider haft som stora kicken att få döda djur för att sedan triumferande låta sig fotograferas bredvid offret. De värsta låter stoppa upp huvuden och sätter upp dessa på väggarna hemma. TVI!
Det finns något makabert äckligt över många mäns sätt att resonera och leva. Ofta är man våldsinriktad på ett sätt som är helt sjukt.Tänker då på våldet inom olika idrotter,främst där man vinner om man faktiskt slår ihjäl motståndaren. På sådana matcher så står tusentals med män och vrålar rakt ut.
Har precis läst en bok som heter "Pianisten" och handlar om en Polsk pianist och vad han får uppleva i ghettot i Warszawa! Där slog man ihjäl små barn genom att hålla dem i benen och svinga dem runt för att sedan slå huvudet i en mur. De som lyckades spräcka huvudet  så att hjärnan rann ut var den bästa. I alla sådana här hemska ögonvittnesbilder så är det alltid män som utför dessa dåd.
Nu har helgen förflutit med slagsmål,mordförsök,våldtäkter,sönderskjutna ögon,mordbränder. Allt utfört av män i olika åldrar ofta under berusning. Finland fick sina massmord,Danmark sitt försök till mord på en konstnär. Länder där det finns talibaner så smällde bomberna med massdöd som följd. Behöver jag påpeka återigen att det är män som utför allt detta?
Jag skäms ofta att jag är man!

1 kommentar:

Ithala sa...

Hej!

Den 17 Januari kl 14:00 ska en manifestation hållas på Mynttorget i Gamla Stan i Stockholm!
Det är ytterst viktigt att vi är många den dagen. Jag ber om hjälp här. Även om DU inte kan komma kanske du känner någon som kan? Ni som är med i FaceBook kan använda er av linken nedan. Klicka på länken eller kopiera den och sätt in den i ditt adressfönster och bjud in mer folk, uppmana dom att i sin tur bjuda in fler. Så att stafettpinnen förs vidare hela tiden. Har ni frågor så maila till vargmanifest@gmail.com. Tack för er hjälp!

http://www.facebook.com/event.php?eid=263619581162&ref=mf#/event.php?eid=243959427594&index=1

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate