fredag, september 26, 2008

Över 40.000 inspelade låtar nu!

När man har ett par USB-högtalare och kör Linux så kan det vara lite besvär att få ljud. Nu har jag löst det på ett annat sätt och kopplat över till det "gamla" ljudsystemet "oss" och då funkar det perfekt.
Denna radio kör Flashplayer 9 eller 10 som ljudsystem så se till att ha flashplayer installerat.Detta ska man alltid ha ändå eftersom så mycket ute på olika internetsidor drivs med hjälp av denna "player"! (Gratisvara) Om du använder Linux så måste du se till att ha "nonfree" adobeflashplayer!


Den här skivspelaren eller vad man ska kalla den har många färdigheter.Den lagrar alltså musiken på en dator någon stans i världen men när du är inloggad så har du fri tillgång till allt den har lagrat.Ju mer du är ute på den , ja ju mer musik har du då !
Du kan efter ett tag börja söka på dina favoritband eller bara rakt av läsa av inspelningshistoriken och lägga in den som en spellista. Tja då får du verkligen en samling låtar i följd från hela världen. Jag fick ett tu tre höra Svenska KENT från en station i USA och sånt är roligt att uppleva.Gick till den stationen "Radio paradise" och kollade på KENT. Mycket riktigt så hade de ett antal cd av KENT med sidor där man kan rösta på vilka låtar man gillar.Kommentarer från folk i USA om de olika låtarna, ja jag säger då det..........

Kom ihåg att det här inte är något olagligt, de stationer de använder betalar sina avgifter till artisterna!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate