måndag, september 29, 2008

Poliskvinnan Kakar mördad av taliban!


En sexbarnsmor har mördats fegt . Malalai Kakar blev mördad utanför sitt hem när hon skulle åka till sitt arbete som poliskapten. Att ställa sig på lur för att skjuta är väl höjdpunkten för denne taliban.
Om beslutsfattarna skulle följa den gamle talmannen (S) Thage G Petterssons råd, råd som han ger ihop med diverse kommunister så skulle alla utländska trupper åka hem från Afghanistan!
Med andra ord , lämna fältet fritt för talibanerna att ta över landet igen. Mördandet av flickor och kvinnor skulle åter börja. Skolorna skulle stänga för alla kvinnor. Kvinnor som arbetar som läkare,lärare m.m. skulle åter skickas hem till köket för att föda barn.
Vad som behövs i Afghanistan är fler upplysta människor och soldater som kan hjälpa dessa.
Islamisterna i världen går det ej att förhandla med , inte ens tala med. De är fullt ut i klass med Hitlers nazister , något annat ska vi inte inbilla oss.
Vi vet hur det gick för dem som trodde att det gick att tala med Hitler. Minns någon idag motsättningarna i tex England mellan Churchill och Chamberlin?
Mr Chamberlin skickades till förhandlingar med Hitler och åkte hem i triumf (trodde han) och utropade de beryktade orden: "Fred i vår tid"!
Churchill sa som det var att Hitler gick ej att lita på och blev kallad för krigshetsare.
Historien dömde Chamberlin hårt med all rätt och Churchill blev sedemera hjälte .
Thage G Pettersson blir varken det ena eller det andra , hans politik är bara pinsam. Hans sällskap som han håller sig med numera gör det bara än mer pinsamt. Vissa åldras med klokskap medan andra tydligen tappar sin visdom!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate