onsdag, juni 04, 2008

SÄPO-akt-KLICKA PÅ DOK FÖR ATT FÖRSTORA DEM!





Sista sidan äger en del om vad som fattas i denna akt! Åren efter 1981 lyser med sin frånvaro men man ser att SÄPO begärde fortsatt bevakning av mig och mitt politiska arbete även i Malmö. Det var där jag fick nobben på vissa arbeten vilka jag hade sökt och därför är dessa dokument intressanta för mig.
Men , som läsaren ser så är det ju inga ingående granskningar som redovisas. Är det bara sånt här SÄPO håller på med så är det mycket förvånande. De har oerhört stora anslag av pengar !Säkert också en hemlig budget som aldrig redovisas offentligt.
Hur mycket pengar läggs ner varje år på sånt strunt som ni ser här??

5 kommentarer:

hpy sa...

Problemet ar val att man inte kan veta vad som ar strunt och vad som inte ar det forran man gjort sina undersokningar.

Ar du fortfarande en arg ung man?

hogrelius sa...

Ung är jag men inte lika arg!!Har bestämt mig för att inte bli gammal! Hoho!!

Swimsuit Issue sa...

Hej Bo tack för tipset om din blogg och dina SÄPO-akter. Jag, som är en yngre generation vänster än dig tycker detta är vidrigt och fullständigt vedervärdigt. Det är tydligt att åsiktsfriheten i detta lilla land hade och har undantag.

Anonym sa...

Som du sa själv...är det detta säpogubbarna får betalt för att göra på sitt arbete? Vilket slöseri med våra pengar att ägna tid åt detta meningslösa. Pengar som behövs på annat håll i samhället har slösats på att dokumentera dina demonstrationer med några futtiga rader på en blankett. Borde de itne ägnat sig åt något viktigt istället?

Anonym sa...

Du kanske skulle markera över de 4 sista siffrorna i personnumret.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate