tisdag, juni 17, 2008

Att "fula" till politiken!

Just nu så diskuteras FRA i riksdagen. En sak som har förbigått de flesta är att superdatorn redan är på plats .
Den är inköpt för x antal miljoner , det påstås att det är den "starkaste" datorn i världen. Med andra ord har den en kapacitet som överträffar det mesta. Att den redan är inköpt visar att det här redan måste ha planerats under Bodströms tid som justieminister!
Socialdemokratin talar som vanligt med två tungor!
Detta parti har f.ö. under årens lopp gjort många "fulingar"! En sak som berör oss fyrtitalister av manligt kön är hur de ändrade värnpliktsförhållandena på sextiotalet.
Jag tex ryckte in -61 i flottan, gjorde 15 månader i sträck och skulle enligt dåvarande lagar ha gjort all min plikt i fredstid. 1964 ? så ändrade regeringen (S) lagen så jag o mina kamrater påbackades ytterligare tre månader.
Under dessa 18 månader så har man en blygsam penning , inga pensionspoäng. Att man dessutom från S-regeringen skapade villkor att man bara kunde tillgodoräkna sig pension from 1960 innebar att man dessutom stal 3 års inbetalda pensionrätt för oss som började arbeta 1957.(48 timmars vecka)

Så här skulle man kunna gå igenom alla dessa år av fogdestyre och jämföra med hur de själv inom regering och riksdag har skapat fördelar åt sig själv. Dessvärre när det kommer till kritan så spelar det ingen roll vilket parti de kommer från, när det gäller de egna fördelarna så låter det absolut lika från alla!
Nu gäller det FRA-frågan och i grunden tänker nästan samtliga partigängare på samma sätt.
LYD partiledningen, ve o fasa för de som tänker gå emot.Gör någon detta så börjar utstötningsprocessen. Vänsterpartiet försöker att framstå som annorlunda men den som har haft insyn i detta parti vet att de är så jävliga mot sina egna som råkar ha haft en egen mening.
Nu hoppas jag att det åtminstone finns några fritänkare inom det borgeliga lägret som orkar att ta strid mot detta vanvettiga övervakningsförslag!


Sker inte detta så måste jag med sorg i hjärtat ansluta mig till den allt större gruppen av politikerföraktare i vårt land!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate