tisdag, september 12, 2006

En petitess!

Idag såg jag ett avsnitt i Rapport som handlade om behöriga lärare eller ej.De snackade med en lärare som var ej behörig och så långt var det OK.
Sen talade de med eleverna och det var tjejerna som stod för snacket,de visste att de skulle intervjuas och hade klätt sig tjusigt och hade i allt övrigt också fixat till sig så att de såg fina ut. Kul och trevligt att se.Sedan svepte kameran över killarna, där satt ett gäng som inte hade brytt sig om att fixa till sig och i lektionssalen under lektionen satt det tre killar med skärmmössorna på huvudet!
Förr ansågs det som en ringaktning av läraren att ens försöka med en sån sak. Förr var det bara gamla damer som behöll hatten på inomhus och alla snackade skit från ungt håll om detta allra helst när de satt på bio och skymde.
Som jag sa om flickorna i denna klass så uppträdde de klokt och sa intressanta saker medan killarna satt där med sina kepsar och lallade och flinade dumt.
Samma ålder på eleverna men tacka vet jag flickor som är mycket mognare än dessa killar som inte ens försöker att uppträda som vuxna.
(De var över 16 år)
Sen undrar jag alltid varför en del lärare inte säger till dem att ta av sig kepsen på lektionen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate