torsdag, september 14, 2006

Att välja politiker!

Tänk dig att du bor i ett stort hus,de bygger om ditt ventilationssystem och alla får exakt samma genomströmmning av luft.De gamla fryser för de har inte samma cirkulation som de unga, de klagar men inget hjälper för majoriteten bestämmer.Det är detta som kallas för socialistisk demokrati!
Ingen får bestämma över sig själv. Om vetilationen vore vettig så skulle naturligtvis den frusne kunna stänga ner sin på tex natten men si det går inte för då sabbar man systemet. (Kommunisterna kallar detta proletariatets diktatur som de anser är höjdpunkten av inflytande)
I ett annat samhälle så finns det mer valfrihet att anpassa sin ventilation efter person.(Inte Persson)
Då säger socialisterna att det är borgardiktatur som råder. Så fort den enskilde får mer bestämmande rätt över tex sina pengar eller ventilation osv så skallar demonstranterna : Ner med klassamhället!

Perssons klassamhälle är det värsta som har funnits på de senaste 50 åren.Stora inkomstskillnader råder på alla områden inte minst pensionerna!
Skatten på el håller på att knäcka både enskilda och industrin!
De rika har sin specialsjukvård medan vi vanliga får sitta i väntrummet på en dålig akut.
Den nya överklassen (sossarna i ledande ställning) har totalt avskärmat sig från oss lågavlönade !Hur skulle Persson klara sitt gods med min pension tex , 8500 efter skatt!

1 kommentar:

hpy sa...

Jag tror att vi lever i ett samhalle dar nagra fa, dvs den ledande politiska klassen, skall fa bestamma var, nar, hur alla de andra skall leva.
Att de sedan sjalva inte vill leva sasom de vill att vi skall gora det, ar en annan historia.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate