onsdag, juni 21, 2006

Unga idag och igår!

Jag har roat mig med att gå in på en massa olika ungdomars sidor och kollat deras



bilder.

I en viss ålder , låt oss säga mellan 13-20 så ser många ut som varandras tvillingar .Kläder, målning ja som de plutar med sina läppar och trycker ut sina bröst. Såg just en tjej som hade klätt sig i rosa kläder och hade nallar och andra leksaker från barndomen. Kom att tänka på att hon var nog mums för en pedofil! Sådär lagom vuxen och barn samtidigt.

Har ju sett porrsidor där man styr ut unga tjejor på samma sätt!

Jag har ju en förkärlek för punkare med dreds osv. Gillar när man vågar att ta ut stegen lite utöver det vanliga.Sånt var ju vanligt tidigare i världen men just nu så ska man se ut som såptjejerna och killarna.

På femtiotalet när Elvis och James Dean mfl kom så vågade de bryta den tidens mönster och vara stilbildande men det är nog lite torka på den fronten just nu.

Rädslan för att mobbas är kanske stor och därför törs man inte avvika.

Såg att de har gjort en stor undersökning hur det gick rent socialt för 70-talets punkare och det visade sig att det är den grupp av individer som har klarat sig bäst i vårt samhälle vad gäller utbildning och arbete.

Se där, det är alltså starka människor som vet vad de vill!

Kommer ihåg hur folk hetsade mot dem ungefär på samma sätt som man i slutet på fyrtiotalet jagade sk swingpjattar. Skulle tro att om man undersökte hur det har gått för dessa sk swingpjattar så skulle man nog komma fram till ungefär samma resultat som med punkarna.

Det gäller att orka och kunna stå på sig !Lätt sagt men kanske svårare gjort i vår tid.

Bara en stllsam fråga till killarna av idag, varför har man så mycket huvudbonader på sig i tid och otid??

 

1 kommentar:

Robin H sa...

Huvudbonader är på väg tillbaka helt enkelt. Det är snyggt med hatt och det är skönt med keps! :)

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate