tisdag, juni 13, 2006

Fy för tjuvar!!!

När jag gick in på biblioteket i Tossa de Mar så satt det fyra personer där.Två flickor,en dam och så kom det in en kille i 40 årsåldern och satte sig bredvid mig.Jag hade lagt min Sony bredvid mig för att ha uppsikt över den medan jag kollade mina mail.Sen vet i fan vad som hände med mig ,kanske värmen, men jag gick därifrån och glömde bort kameran för första gången i mitt liv. Inte för än på kvällen så kom jag ihåg den och det var ju så dags! Jag o Gunilla som talar flytande Spanska gick tillbaka nästa dag . De hade inte tagit reda på någon kamera men kunde säga att ingen mer hade kommit in och att flickorna hade gått samtidigt med oss och den enda som hade varit kvar var mannen och så nämde de ett namn.De har ju allting bokfört eftersom man måste vara inskriven för att få tillgång till datorerna.De tog sig åt pannan och sa att det var ju förfärligt att en infödd Tossabo kunde göra något sådant!
Sen kom det in en civilpolis och hörde vad vi talade om och han sa spontant att han skulle ta hand om fallet så vi gick in på polisstationen dagen efter där han skrev ner allting.Det är ett specialbatteri i min sony som bara kan laddas i kameran och den sladden har jag här hemma så tjuven kan inte ladda detta dyra fina batteri.Synd på de 100 bilderna jag hade knåpat ihop under veckan!!
Sån besvikelse över mitt eget beteende jag känner nu när jag sitter här hemma. Som tur är så hade jag en annan kamera också och kunde ta en del bilder med den också men förlusten av min lilla Sony känns för bedrövligt.
Fy för tjuvar!

1 kommentar:

Robin H sa...

Ja, FY för tjuvar. Usch vad tråkigt att du blev av med din kamera. Tänkte du köpa någon ny?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate