söndag, september 29, 2024

Vidrigt vänsterparti!


 Hyllningstal till Hizbollah-ledaren Hassan Nasrallah i Göteborg

Dagens Palestinademonstration i Göteborg som samlade fler deltagare än på länge inleddes av en kvinna som synts i arrangemang hos Vänsterpartiet Angered, där hon bland annat talade den första maj i år.
Hon inledde känsloladdat om den dödade Hizbollah-ledaren Hassan Nasrallah. På Facebook hade hon dagen innan skrivit om honom att ”Det känns som att jag har blivit föräldralös”.
Under talet bröts hennes röst av tårar innan hon åter kunde uttrycka sig i mikrofonen:
"Det är sorgens dag idag. Min ledare, min förebild, motståndets fader. Mänskligheten har förlorat en frihetskämpe”
”Mina tårar har inte slutat rinna sen igår. Men jag lovar dig Nasrallah, motståndet kommer att fortsätta tills Palestina är befriat”
”En av 2000-talets stora revolutionära ledare, Nasrallah – ditt martyrskap har skapat 100 000 nya Nasrallahs, och kampen fortsätter”
Hon talade också om Sverige och övriga västländer som hjärntvättade hycklare och påminde om att det är viktigt att upplysa om att långt ifrån alla världens länder klassar Hamas och Hizbollah som terroristgrupper.
Efter att demonstrationståget marscherat upp längs Avenyn höll Vänsterpartiet Angereds nu avstängde ordförande Kristofer Lundberg ett kortare tal framför ett porträtt av Hizbollahs Hassan Nasrallah. Lundberg sa, med en uppenbar hänvisning till Vänsterpartiet, att Palestinarörelsen nu angrips från alla håll - tidigare har han talat om högerextremister och borgare - och att det därför är viktigt att se till att rörelsen växer. Från DOKU vi Face!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate