måndag, juni 10, 2024

Tag ditt ansvar som väljare!

 

Har du bara litat på vad Svt sänder ut, då är du lurad!

VÄLJARNA HAR ETT ANSVAR FÖR ATT VETA VAD PARTIERNA VILL!

Att bara gå till valurnan och välja därför att en partiboss står dagen före i Svt och ler och säger trevliga saker duger inte! Man måste ta ställning till det övriga som de kanske inte ens säger något om dagen före.

Vi har hela vänsterns förhållningssätt till IRAN-Hamas_Hezbolla-Jihad mfl!

Under de år när de rödgröna hade regeringsmakten så gullade de med Iran ,blev rent av polare. Finns ju massor med bilder på nätet. Sök på Google!

Ett land som Iran vilket från första dagen ,när islamisterna tog makten, började jaga människor både i sitt land och i andra länder. Dagens svenska vänster måtte vara korkade eftersom de tydligen inte vet vad som hände vänstern i Iran efter 1979?

IRAN är en terrorstat! En islamistiskt terrorstat vilken har sina smutsiga fingar med överallt i MÖ. Vapen,död och vidskepelse!

Stödjer man, såsom de rödgröna gör, nazihamas så ska väljarna också veta detta och FÖRSTÅ vad det innebär!

Hoten mot världens judar eller hotet med utplåning av hela Israel ska verkligen inte kunna gå förbi de rödgrönas väljare ! De måste ta sitt ansvar för partiernas uppslutning för våldet och hoten!

Den antisemitism vi sett i Sverige är delvis importerad genom alla invandrare från MÖ men det måste också ha funnits latent i delar av den svenska befolkningen, just de som röstar rödgrönt!

Värst är det i de tre storstäderna men så bor det ju också många invandrare i dessa städer. I vissa stadsdelar ser man en uppslutning på 80 % på de rödgrönas sida. LÄS vad Magnus Norell skriver i Fokus just om Iran!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate