söndag, juni 23, 2024

Några röster på X!

 

Häpnadsväckande sorgligt beteende av Attenius och S i Göteborg. Vet inte riktigt vad som hänt med S på framsidan. I full fart på glid mot ytterkanterna; känns det som. Hoppas jag har fel. /Widar Andersson

Jonas Attenius (S), kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, berättar om stadens beslut att bojkotta Israel inför de tusentals muslimer som kommit till eidbönen i Slottsskogen.
 
Attenius i Slottskogen med Faraj Semmo, ordförande i Göteborgs moské. Han var länge en aktiv profil i SUM (Sveriges unga muslimer) som förlorade sina statsbidrag i Kammarrätten eftersom organisationen inte respekterade demokratins idéer och genom åren bjudit in en uppsjö av antisemitiska figurer./ Sofie Löwenmark
 
Numer kan man som politiker vara öppet antisemit. Grattis! Det här är illa! Riktigt illa!/Polska araben

 
 

Det är häpnadsväckande att ett kvinnoförbunds ordförande ställer upp för det som nu sker i Göteborg där socialdemokratin har tappat huvudet. Annika Strandhäll är ju från Göteborg samt sossarnas kvinnoförbunds ordförande.
Förre ordförande säger så här idag på X, Nalin Baksi."Skiljelinjen går inte mellan svenskar och kurder, eller mellan kristna, judar och muslimer. Skiljelinjen går mellan alla oss som tror på yttrandefrihet, demokrati och mänskliga rättigheter – och dem som inte gör det."
Man behöver ju inte vara skriftlärd för att förstå vilka Baksi menar,Hon har i många år berättat om de fanatiska islamisterna och blev nog inte så populär inom den socialdemokratiska ledningen.Arbetar numera inom sjukvården.
DET måste ju finnas fler inom socialdemokratin vilka ser vad dagens ledning håller på med!

 
 
Tänk att vara ung muslimsk kvinna i Göteborg med en dröm att bryta med hederskultur och judehat. Att se Göteborgs högsta företrädarekrossat nu.
 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate