fredag, maj 24, 2024

Jag har aldrig trott på fredsrörelser varken här eller i Israel.


 De som bodde nära Gaza och sedan i stora mängder blev slaktade eller kidnappade tillhörde ofta fredsrörelsen. Vänster. I Israel har det funnits en mycket högljudd vänster vilken har predikat fred med Gaza och därmed Hamas. På festen fanns det också en del personer vilka hade tagit ställning för "Palestina" ,de kom från andra länder. 

DET blev ett uppvaknande för så många den 8 oktober när de kunde se vad som hänt. 

ATT lita på islamisterna det går inte!

De terrorörelser som finns både i Gaza och Västbanken är lika med nazister. De har som mål att mörda så många judar som möjligt och ÄVEN människor från andra länder vilka står på Israels sida.

Hamasanhängarna i Europa och USA blir allt mer desperata och övergår till mer o mer våld. Eller aktioner som den i Lund där de gick in på ett av stadens möten . Hur de kan vara så barnsliga så de tror att någon bryr sig om vrål !

Nu uppstår det även motstånd mot islamisternas tältläger. Det är bra att man går ut och visar att det finns de som stödjer Israel och judarna runt om i världen!


Sist men inte minst vill jag brännmärka den politiska ledningen i Spanien vilka har anslutit sig till att använda islamisternas språkbruk angående Israel och dess folk.

Socialister världen över har kantrat i sin demokratisyn. ATT öppet ställa sig på Hamas +Iran sida är ju förfärligt. Påminner om de tokar som blev lakejer till Hitler.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate