fredag, maj 03, 2024

Dagens professorer är inte så kloka!

 "

”Arbetat med andra metoder”

I en debatt i P1 Morgon utvecklar Anna Lundberg, professor i rättssociologi vid Lunds universitet och en av dem som skrivit under artikeln, sitt försvar av aktivisterna.

– Vi ska komma ihåg att de har under många månader arbetat med andra metoder. De har ordnat paneldebatter, de har demonstrerat, de har skrivit brev, de har mobiliserat på sociala medier. Och de har inte blivit hörda, säger hon.

I debatten medverkar också Sten Widmalm, professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet. Han vänder sig mot de 50 Lundaforskarnas beskrivning.

– Jag tycker att det inte går att begripa uttalandet om att man talar om att det är ett ”fördjupat demokratiskt samtal” när man avbryter statsministern eller finansministern eller någon annan företrädare för regeringen. Det är liksom inte logiskt argumenterat, säger Widmalm och tillägger att det är förvånande att höra något sådant från en professor i rättssociologi."  från Bulletin.

Jaha,de har ordnat debatter osv. Så är det i en demokrati , man gnetar på så gott det går. MEN man kan inte agera som huliganer på möten. Det var så nationalsocialismen agerade på sin tid.

Mycket av vad vi ser i vår tid är ju en pånytt födning av totalitära metoder. Allra helst i USA på div. universitet. 

ATT de araber som kommit till Europa inte på något sätt kan följa demokratiska regler beror ju på deras kultur från islamtroende länder. Gröna boken i ena handen och judehatet i den andra handen. När de kan så tar man till svärdet! Mohammed gjorde så och hans militära styrkor förslavade folken var de än drog fram.

ATT tom. lärare på universiteten både i vårt land liksom USA ställer sig på studenternas sida och hyllar den totalitära världens anarki förvånar inte mig.

DET finns så mycken antisemitism i det fördolda som kommer fram när Israel måste försvara sig.

Att ljuga är ju tillåtet inom islam om det tjänar ett "gott" syfte och hela den antisemitiska kedjan av organisationer tillämpar också lögnen .Svt, Expressen,Aftonbladet, SR mfl har medarbetare vilka också är antisemiter och de gör inte annat än att publicera uppgifter från terroristerna hamas.

Det är så genomskinligt vad de håller på med.







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate