torsdag, augusti 11, 2016

Du skall tiga!

Börja med att läs det här:http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/prislappen-f%C3%B6r-f%C3%B6rsvaret-16-8-miljoner-1.3685707 
Jag har en gång i tiden sett beräkningar från några ekonomer över de verkliga kostnaderna för invandringen av den storlek Sverige under många år har haft. De räknade allt som påverkar ekonomin alltså även kriminaliteten och alla kostnader den för med sig. Förstörelsen, sjukvårdskostnader för offer, fängelse och domstolskostnader osv.
De som idag alltid påstår att hela invandringen går med vinst snackar ju luft.
De kunde ju bemöda sig att tänka till lite mer. Ta bara skolan som ett exempel, vi kan titta på Rosengårdsskolan i Malmö. Under 35 år så gick i stort sett halva grundskoleklasserna ut med ej godkända betyg. Ändå fortsatte man år ut och år in ända tills man nådde vägs ände och la ner denna skola. Dessvärre hade samma sak hänt i andra skolor i Malmö tex Stenkula som helt och hållet tvingades lägga ner. Denna skola var dessutom så förstörd av eleverna från Rosengård så en total renovering blev tvungen.
Jag påstår och har belägg för att det var invandrarelever som förstörde denna skola.Min son gick där tyvärr!
Kostnad! Många miljoner och alla de som inte fick betyg utan bara misskötte sig kostar till slut samhället massor med pengar.
Man behöver ju inte vara professor för att förstå var gangstergängen rekryterar sina nya killar !
Det har brunnit i Sverige i många år och nu är det inte bara Malmö så som det ofta var förr utan nu är det stökigt lite överallt.När vi förra veckan var uppe i Dalarna så hade det just brunnit på fyra ställen i Borlänge. I Malmö brinner det bilar överallt och jag påstår att det är just i områden där invandrare bor som det händer.
Kostnad? Ingen verkar att vilja ta reda på detta ordentligt men försäkringsbolagen vet nog och deras höjda premier drabbar alla bilägare.
Något nytt i Sverige är också att polisens ledning helt går på att inte ingripa när brott pågår, ledningen har givit order om att vara passiv. Unga killar från dessa områden hånskrattar och bestämmer villkoren för myndigheterna.
Undrar bara när sk medborgargarden kommer att uppstå som tar hand om dessa vilsekomna killar?
De som inte tror på att det är invandrarkillar som står för de flesta brotten i dagens förorter kan ju bara börja läsa olika tidningar, kolla rättegångsprotokoll och domar!

De som får lida mest för brotten är ju de boende i dessa områden som inte ens vågar berätta vad de ser därför att de då riskerar livet. Svenska myndigheter kan inte garantera skydd längre. Tänk  efter själv hur det skulle vara att få sin bil bränd?

Svensk invandrarpolitik har redan från början innehållit så många fel så det är inte ett dugg konstigt att vi är där vi är nu.
Samtliga länder som med berått mod bygger dessa förstäder där alla invandrare hamnar får samma problem, land efter land!
Dåliga skolor är början på många problem senare i livet och det är där man måste göra de stora ändringarna.

Att bara betala ut sossbidrag utan att göra något jobb för de pengar man får är också helt fel. Skapa arbete för att få pengar.
I denna fråga måste man köra över de fackföreningar som  motsätter sig detta.(Främst kommunal)

I Farsta begicks ett mordförsök med kniv av en femtonårig invandrarkille, han släpptes ut efter förhör därför att han var så ung. Just för att han var så ung borde ha betytt att han INTE släpptes.
Signalen till honom och övriga idag förhärdade killar är ju att de kan fortsätta med sitt liv VAD DE ÄN GÖR!

Samhället skapar monster av dem!
Samtidigt skapar samhället rasister bland folk som tröttnar på politiken !
Ska samhället skapa medborgargarden också med sin undfallenhetspolitik?Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate