fredag, augusti 12, 2016

Att få välja själv vad man vill göra med sina pengar!

Jag var med och startade upp alternativradion i Malmö vilken drevs av partiet SOL. (Solidaritetspartiet.) https://youtu.be/FLj1dYLClG0
Detta parti startades av forna medlemmar från det nedlagda Maoistiska partiet Sveriges kommunistiska parti. Maoismen och Leninismen kastades på historiens sophög och man förklarade att dessa läror enbart ledde till mord, fängelser och ingen yttrandefrihet.
SOL var ett parti som stod på demokratiska ben.
Att sända närradio var verkligen inte något som tillhandahölls gratis. Åhnej, stora avgifter och allt annat som behövdes kostade mycket pengar. I verkligheten fick vi medlemmar tillskjuta mycket pengar ur egen ficka trots att vi fick in mycket pengar via tiggeri i varje sändning.
Vårt postgiro tjatades om i varje sändning precis som liknande radiostationer gjorde . Inget konstigt med det! Hörde aldrig någon som motsatte sig dessa metoder.
Hade det funnits Swish på den tiden så hade vi naturligtvis använt oss av detta !

I hela fem år höll vi igång sändningarna varje vecka utan uppehåll, tidvis oftare.
På Facebook används Swish numera av allt från organisationer till författare som vill ha hjälp att kunna skriva på heltid. En av dem är Marcus Birro!
Men fy katten vad klimatet är förändrat sedan 80-talet, nu vaknar alla surmänniskor upp och hackar på allt och alla. Den ena värre än den andra.
Fula i munnen och allmänt äckliga i tonen. Alla de som på 60-80-talet använde andra elaka metoder använder nu den lilla förmåga de har att med ord skita på andra människor.
Förr skickades det avföring bla till Jan Myrdal eller som till mig , mat från Kinakrog. Eller andra grejor från postorderföretag. Ibland ringde telefonen på natten med hotfulla röster.

Kvinnor råkar generellt värre ut i dag på internet med könsorden och våldtäktssnack från dessa imbecilla personer!

Och inte blir det bättre av att unga "vänster" kvinnor svarar med samma mynt och domderar och svär och utmålar andra som djävulen !

Trist är det att inte nutidens människor kan besinna sig lite och låta var och en välja själv. Vill jag betala så är det min sak !
Att stötta yttrandefriheten är en god sak och ska inte dras ner i smutsen.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate