tisdag, mars 22, 2016

Islamisterna än mer farliga nu!

Några klipp från min Facebooksida idag med inlägg från min sida!

Säkerhetsexperten Brun sa en vettig sak angående kriget mot islamisterna i Syrien, det duger inte att spränga en bil eller grävskopa för IS. Det kommer inte att hjälpa någonting. Exakt, ett krig med marktrupp måste sättas in och borde ha gjorts för många år. Man måste också spåra de som åkt ner och mördat i IS namn och återvänt samt ställa dem inför rätta . De ska inte få finnas i våra samhällen och kunna begå terrorbrott. Sedan måste alla länder klargöra för de som kommit till våra länder ATT de har att lyda våra lagar i allt. Ska de bo kvar så kan de inte kräva islamistiska särlagar. De måste vara med och bekämpa terrorn och dess nätverk. Tyvärr måste det nog till lite hårdare tag överallt om man ska kunna få bukt med dessa fanatiker. Demokratierna måste tuffa till sig om de ska överleva!

Så här beskrivs förorten i Bryssel men det kunde vara samma beskrivning av någon förort i vårt land : "Bara några kilometer från Bryssels eleganta chokladbutiker och trendiga kaféer ligger den tätbefolkade och fattiga förorten Molenbeek-Saint-Jean med omkring 100 000 invånare. Här finns en stor muslimsk befolkning med många invånare med ursprung i Marocko och Turkiet. I vissa kvarter är upptill 80 procent av muslimskt ursprung.
Många radikala personer uppges passera eller gömma sig i kommunen där arbetslösheten är skyhög, de sociala förhållandena bistra och knarkhandel samt kriminalitet utbredd. Skottlossning och bråk hör till vanligheterna och mycket vapen från främst Balkan uppges vara i omlopp.
Men framför allt har kommunen figurerat i många utredningar av terrordåd och terrorplaner som smidits av islamistiska nätverk med starkt fäste i kommunen."

Alla dessa vänsterdebattörer vilka i åratal strukit islamisterna medhårs är i mina ögon avskyvärda. Islamismen måste bekämpas eftersom de är den farligaste rörelsen som uppstått efter andra världskriget. De vill förgöra hela det västerländska samhället med vår frihet att fatta egna beslut. alla de som viker undan i vårt land vare sig det är skilda badtider för könen eller att man tillåter att barn slipper undervisning i det ämnen som vi genom skolverket har bestämt , de går islamisterna till mötes och det innebär att vi närmar oss deras lära. Sveriges lagar ska gälla alla! Med andra ord ska inte våra myndigheter vika undan i Rinkeby, Tensta mfl områden. Då utelämnar man befolkningen till islamisterna!

De naiva måste väckas från sin sömn,bekämpa islamisterna nu innan det är för sent!

Det är dags för många i Sverige att vakna upp nu och inse att islamismen är livsfarlig och inte kan bekämpas så som man gör i Sverige . Om man inte fattar det enkla att där det finns muslimer så finns det troligtvis också islamister. De uppstår ju inte som rörelse bland kristna eller hur? Därmed inte sagt att alla muslimer är islamister men de muslimer som bor i förorterna MÅSTE själv hårt bekämpa varje antydan till radikalisering. De måste våga kontakta polisen. Alla dessa killar som angriper oss andra ute i förorten måste föras inför rätta och polisen FÅR inte tveka att gå in och ta dem. Annrs blir det så här snart i vårt land också : ✓ Flera kraftiga explosioner har skakat flygplatsen Zavantem i Bryssel. Den första ska ha ägt rum efter klockan 08 på morgonen.
✓ 11 personer uppges just vara döda och minst 25 skadade. Siffran kan komma att stiga.
✓ Enligt uppgifter till SvD hördes skottlossning före explosionerna.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate