måndag, juni 09, 2014

Vår fege statsminister!

Jag skäms som svensk över att ha en statsminister som hycklar och är med i kyrkan när en prinsessa döps, Reinfeld vilken inte ens är medlem i svenska kyrkan !
De hjältar vi har som kommit hem från Afghanistan bryr han sig inte ett dugg om, där skulle han vara när medaljer delas ut till män som vågat sitt liv i en aktion som regering och riksdag bestämt. Inte ens kan han och regeringen se till att de Afghanska tolkarna som hjälpt Sverige kan få komma hit mangrant.
De som tvingas kvar kommer att mördas av talibanerna!

Överhuvudtaget ska inga flyktingar från Afghanistan utvisas därför att de är hotade  och sannolikt mördas när de tvingas att återkomma till det mycket farliga landet Afghanistan.
När man läser dagens Johanne Hildebrant i Svd så blir man ledsen över hur gemene man kan uppföra sig mot hemvändande soldater.
Vänsterskribenter och antimilitarister har fått för stort inflytande och deras osakliga propaganda har tyvärr slagit rot hos vissa unga .
Jag kan ju tänka mig att mupp-träsket på Södermalm, där större delen av "innefolket" bor , är ett dåligt ställe för en hederlig soldat att vistas.
Läs Johannes krönika här:http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ansvariga-for-internationella-insatser-borde-mota-soldaterna_3639634.svdInga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate