fredag, juni 20, 2014

Könsstympningar fortsätter i Sverige!

http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/allt-fler-konsstympade-flickor-upptacks-9908656.aspx

Idag kan man återigen konstatera att den "mjuka linjens" politik inte har givit något resultat alls vad gäller att nå ut till människor som lever i en "kultur" av fördomar.
När jag på finsk radio i morse hörde om alla de flickor i Norrköping som den senaste tiden har utsatts för avancerad misshandel och stympning så kände jag illamående !
Det måste till andra tag för att få dessa föräldrar och släktingar till att förstå allvaret i vår lagstiftning. Redan när de kommer hit så ska varje familj ställas inför kravet att lyda svenska lagar inbegripet att inte könsstympa. Om man kommer på att de ändå bryter lagen och plågar sina barn så ska straff utmätas. Man skulle även kunna säga vid första samtalet att dessa svåra brott kan betyda att de utvisas . Hårt? Men  vad ska man göra för att någonsin få bukt på detta elände som alltså pågår i smyg hela tiden överallt.
När jag ser dessa flickor från nordafrika så tänker jag alltid på de fasor och eländen de måste gå omkring med trots den sk friheten i vårt land. En frihet som inte finns för dem lika lite för de muslimer som inte kan bryta sig loss från sin kedja av fördomar och dåliga vanor från de hemländer de flytt från.
OCH som vanligt är det kvinnor  och flickor som råkar illa ut.

De som kallar sig feminister av Gudruns tappning verkar inte att bry sig lika lite som man bryr sig i skolorna eller andra instutioner i vårt samhälle. Bra att man i Norrköping har satt strålkastarljuset på det här oerhört trista !Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate