torsdag, april 10, 2014

Utvisning till ett dödsläger i Nordkorea!

Näe, något sådant tror inte jag att vi kommer att få se men det finns fler länder som är rena rama läger och avrättningsländer.
Många av de muslimska länderna är förfärliga att bli återsänd till och att de medborgare som flytt tex från Iran inte vill tillbaka borde alla förstå. De har dödstraff för allt möjligt som vi i Sverige inte ens rycker på axlarna åt. Pakistan har genomfört en lag som dömer till döden om man enligt dem har skymfat islam. Det kan vara bara en sådan sak att man lämnat den islamiska tron och konverterat till kristendomen.

Sverige har mycket ont på sitt samvete från andra världskrigets dagar, särskilt i början då man var mycket servil mot de tyska nazisterna och återsände både judar och motståndskämpar till en säker död.
Senare när kriget vände så satte man aktiva antinazister utan dom i fängelser runt om i landet, de kunde få sitta i åratal utan rättegång under dåliga förhållanden.
Dessa läger revs efter kriget och register utplånades för att inte eftervärlden skulle få veta vad som pågått.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18698923.ab

Idag skulle en man utvisas till Iran efter att ha bott här i många år.Har familj med barn som är svenska medborgare men ändå skulle han fraktas till mördarstaten Iran med kanske en säker död eller många år i fängelse!
Hade han varit korean så skulle inte ens Migrationsverket kommit på en så rutten idé som att utvisa honom till Kim Uns dödsläger!
Men till andra länder med samma ruttna syn på människor går det bra för mydigheten att utvisa.

Det är dags att Riksdagen tar ett beslut åt Migrationverket med en lista på länder som för tillfället man inte får utvisa människor till!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate