onsdag, april 16, 2014

Att de unga har ork till det här?

Vem offrar pengar på något så flummigt i dessa dagar. När vi klistrade på skåpen på 60-70-talet så hade vi ordentliga budskap tex inför Vietnamveckan då vi krävde per affisch att "USA ut ur Vietnam" och liknande.

Tänk om man idag kunde få se ordentliga budskap istället för allt neurotiska klotter som i sin tur bara förstör allting.
Vad sägs om "Putin , håll dina fingrar från Ukraina"!  Eller" DÖD åt Islamismens bomdmördare!"

De unga målar sin skit överallt idag och de måste lägga totalt en mycket stor förmögenhet per år på bara meningslöst kludd.
Se hur huset är förstört, det går inte ens att rengöra längre efter alla attacker!
Jag tror dessvärre att ingen ändring syns på många år än därför att alla daltar med dessa killar i hopp om att de ska tröttna. Psykisk sjukdom skulle jag vilja ställa som diagnos, de behöver behandling.

PS För ca tio år sedan skrev jag den här bloggen som delvis också handlade om ungdomen, den är ursprungligen skriven på Lunarstorm :
Svallvågor! Idag 02:23
Tycker synd om alla som har åkt till Phuket och andra platser! Sorgligt för alla människor som bor runt om havet där vågorna rullat fram med denna stora förödelse.
Konstigt att inget larm gick vid kusterna så fort som själva jordskalvet blev noterat. Denna mycket stora omvälvning på havsbotten noterades ju världen över i samma minut som den gick igång.Alla vet ju att om det kommer en sådan här grej på havsbotten så blir det jättevågor,de har talat om sånt här på bla. discovery i åratal!
Håller även såna här grejor på att hamna i ”fördumningens tidevarv” där bara dokussåpor och löjliga tävlingar och allmän fördummning (fylla o knark) tar över!
Alla mätstationer som finns vad gjorde de???
PS Går in på ett tjugotal andras sidor  på Lunar men inte någon har någonting av värde att skriva om.Min vän Lita i Malmö satte sig en dag också och kollade en massa ungdomars sidor,de flesta är faktiskt vuxna enligt prästbetyget och har rösträtt!Hon såg samma sak att ingen med få undantag skriver något av väsentligt intresse tex kommentarer över dagens händelser eller politiska beslut!
Tänkte tillbaka till exempelvis 20 dec 1967, då samlades över 20.000 ,framförallt ungdomar, här i Stockholm och tågade mot USA:s ambassad för ett visa sin avsky över deras orättfärdiga krig i Vietnam. Hade det gått överhuvudtaget idag under julrushen??
Är helt övertygad om att om Lunar hade funnits på den tiden så hade det sett mycket annorlunda ut på sidorna här!!
Vad är det som har hänt i vårt förträffliga samhälle? Hur kan det bli så tomt på engagerade ungdomar? Man festar mer än någonsin och detta återspeglar sig en hel del här också med alla suparbilder som finns utlagda! Man flummar som vi sa på sextiotalet om de som bara festade hela tiden och sket i allt!
De som är vuxna idag måste ha ett stort ansvar över att vi har det samhälle vi har idag liksom skolan! Dagens politiker likaså som inte kan föra ut vettiga åsikter som engagerar ungdomar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate