tisdag, april 08, 2014

Stollepartiet, från Maoism till Putinism!

http://www.svt.se/nyheter/sverige/svt-s-team-attackerades-pa-medborgarplatsen

Inte nog med att KP i Göteborg och liknande kommunister i världen  slutit upp bredvid Gyllene gryning, Le Pen och andra nationalistiska partier i sin beundran för ledaren Putin utan nu deltar de också tillsamanns med revolutionära fronten , AFA och syndikalister i någon sorts kamp för knivmannen från RF!

Socialister av olika ismer har slutit upp på den odemokratiska sidan och det som binder dem samman förutan beundran för den "starke" ledaren är avskyn mot EU och USA samt NATO. Samma avsky visar samtliga nationella partier i dessa frågor.
När Ukrainas folk kämpar för att få ansluta sig till EU så blev det kortslutning i skallen för dessa grupper, de förmår inte se att en folklig revolution vänder sitt ansikte mot väst och EU.
Äntligen gjorde Ukrainas folk upp med det gamla Sovjetsamhället som legat som en hämsko över dem ända sedan 1990. Man rev ner alla Leninstatyer vilket borde ha skett för länge sedan.
Despoters statyer ska rivas ner och all personkult ska bort men det är bla. detta  som Putin och hans medlöpare överallt har så svårt för. De hyser en beundran för alla "starka män" och det präglar särskilt alla odemokratiska rörelser.

Stollepartiet i Göteborg har haft alla tänkbara "starka" män som sina förbilder.
Från Lenin-Stalin till Mao-Enver Hoxa och nu Kim Un och Putin.
"Stollar i världen , förenen eder"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate