fredag, april 25, 2014

Jag sällar mig till de andra äldre som inte förstår!

På vägen hem från tunnelbanan nu strax före klockan åtta så möter jag ca tio kvinnor.
Gatan jag går på är en våridyll med blommor och grönt samt massor med fåglar som sjunger.
En tid på året då allt är så vackert och dessa småfåglar som stämmer upp sin vårsång ett kort tag.
Vad utmärkte SAMTLIGA tio kvinnor (unga) ?  Jo, de har lurar i sina öron och antagligen musiken igång.
När mobilexplosionen kom igång på allvar och blev var mans egendom så började också något som åtminstone jag betraktar som ett missbruk.
Man pillar jämt på sina mobbar , inte ens om man träffas för fest så kan vissa inte avhålla sig från att hålla sin mobbe i handen och knappa.
I skogen så springer man med musik i öronen liksom på gator och torg.
I tunnelbanan är det orgier i mobilanvändandet.

Något håller på att gå snett med människorna och antalet som äter mediciner av något slag är ju oerhört stort idag.
Flickor med ätstörningar är fler idag än någonsin enligt tidningen idag.
Huliganerna av alla slag är råare idag.

Det är rätt trist ibland att inse att vårt samhälle är ett samhälle i upplösning på många sätt. I natt tex sköt några mot ett hus här i Stockholm, i Göteborg brann en massa anlagda bränder igår natt osv.
Uppdrag gransknings reportage över nazisters framfart bla. här i Hökarängen där jag bor är ju förfärligt att skåda. De är ju samma slag av människor som man ser i olika tv-serier  tex The Walking dead eller Game of thrones.
Brutala slagskämpar och mördare. Revolutionära fronten innehåller samma typ av killar som inte väjer för det grövsta våldet!

Vi har alltså fått en typ av samhälle där många innesluter sig i sina mobiler och allt vad som finns att få där, de verkar som om de vill utestänga samhället omkring oss. Unga idag varken ser eller hör på nyhetssändningar och är dåligt pålästa i historia vilket medför att de inte förstår något av vår samtid och blir förvirrade.
Dessvärre tror alltid många unga att de vet och kan allting trots bristande kunskaper och detta känns sorgligt att behöva möta idag när de borde genom vårt rika samhälle kunnat få en gedigen utbildning i skolan.
Ett historielöst folk blir lätt ett offer för populistiska politiker ! De som gapar och kvirrar mest får framgång och det ser vi i hela Europa idag.
AntiEuropa är idag ett kännetecken för alla populister från höger till vänster.

I valet den 25 maj så kommer åtminstone jag att rösta på en politiker som är Europavän! Sverige tillhör Europa och ska så förbli!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate