torsdag, februari 27, 2014

Wollter är stalinist, ingen mysgubbe!

http://www.aftonbladet.se/kultur/article18450930.ab

"Mysgubben" Wollter går in i debatten om teater för hemlösa i Norrköping.
Skillnaden mellan en Revolutionär kommunist av Wollters kaliber och en nazist är hårfin.
Stalinisterna åstadkom så mycket död i sina arbetsläger där de stackars hemlösa ihop med troende kommunister fick duka under. En människa som idag liksom Wollter hyllar Stalin har jag ingen tilltro till alls varken som individ eller politisk människa! De är avskyvärda i sin tro på att man kan gå över lik för att uppnå sina mål.
Hade Wollter varit minister  i forna Sovjet så hade han plikttroget följt partiets order på samma sätt som han följer KP:s order att utföra arbete som gagnar PARTIET.
Han har troget varit med detta parti sedan 1970 och alla dessa tokigheter de har bidragit till under årens lopp. De har hunnit hylla de flesta despoter inom den kommunistiska världen , Allt från Mao till olika ledare i Nordkorea.
Detta otäcka parti som Wollter tillhör är en skam för svenska folket och de borde betraktas som lika illasinnade som de nazister som ibland beträder våra gator.

PS Självklart så flirtar Åsa Linderborg med denne kommunist!
PS PS
Trasproletariat är en framförallt marxistisk term, som syftar på proletärer som ställts utanför produktionsprocessen, och som alltså inte är en del av det stora, arbetande proletariatet, utan huvudsakligen försörjer sig genom verksamheter som saknar social sanktionering såsom stöld, tiggeri, prostitution, spel, strejkbryteri etc.
Karl Marx betecknade trasproletariatet som "samhällklassernas avskräde". I Marx och Engels Det kommunistiska partiets manifest kallas trasproletariatet en "farlig klass", eftersom den mot betalning lätt kan övertalas att kämpa för reaktionära syften

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate