onsdag, februari 19, 2014

Vänsterjargong!

DDR-diktaturen kallade Berlinmuren för en ”antifascistisk skyddsvall”, i ett språkbruk som George Orwell skulle ha gillat. I själva verket var syftet med muren det motsatta. Den skyddade inte från någonting. DDR gick under. Syftet med muren var att hindra DDR:s befolkning från att lämna landet, diktaturen, ofriheten för att söka demokrati och frihet i väst.

Samma sak hände 1968 när dåvarande Warzawapakten gick in i Prag och våldtog hela Tjeckoslovakien. De lurade i sina trupper att "fascister" från Västtyskland höll på att erövra landet. Sedan när särskilt de ryska soldatena började tala med befolkningen så insåg de att inget stämde alls med vad politrukerna hade sagt.
Det var ju ett folkligt uppror mot makten på samma sätt som Ungerns befolkning reste sig 1956.
Nu gäller det upproret i Ukraina!

Nu körs samma vilseledande valser av Putin och ryssarna. Det är inte befolkningen som gör uppror utan det är facister och nazister som bråkar. Olika kommunister hänger som vanligt på samma falska historier , de kan inte klara av folkliga revolutioner som inte leds av kommunister. Förvirring utbryter i deras krympta tankevärld och då kommer dessa lögner även från dem på samma sätt som makthavarna som ljuger som hästar travar. ( Håhå-jaja säger de , det var lättare 1968 då vi kunde ena oss mot USA och deras krig i Vietnam.)
http://www.svt.se/nyheter/varlden/ukraina-valdet-pa-vag-mot-en-ny-niva
Många har i skrivande stund dödats av allt från slag till kulor från polisens krypskyttar uppe på taken!http://magisternyman.blogspot.se/2014/02/bilder-fran-ukraina-32-att-se-ett-annat.html

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate