onsdag, januari 08, 2014

Stalin som Gud!

Avgående partiordf. Anders Karlsson i KP fd kpmlr, konstaterar att partiet inte blivit större eller mindre liksom tidningen Proletärens upplaga och han är nöjd.
 I hans kläder så skulle jag inte vara nöjd alls.
 Man ser på fotot från kongressen att Stalin är fortfarande gångbar. Det är ju helt fantastiskt att ett svenskt parti med all upplysning som finns om Stalins gärning fortfarande har honom som en husgud bland de andra "gubbarna"! Man stoltserar med en massmördare som politiskt föredöme, detta är nog endast nazisterna också kapabla till i dessa tider.

 Åsa Linderborg talar i AB om "enhetsfront" mot rasismen. Jojo, det var inte så länge sedan "R-arna" tog avstånd från alla andra politiska krafter på vänstersidan. Stalin på sin tid beordrade alla k-partier till kamp mot sossarna och inte nazisterna i första hand. 
Jag minns när "r-arna" också kallade socialdemokrater för "socialfascister" ! Jag har aldrig gått i en demo arrad av KP och kommer icke någonsin heller att göra detta. Hyllar man en massmördare som Stalin då är det för mig omöjligt att ställa upp i en demo.
 Att vänsterpartiet och div. trotskister kan detta idag förstår jag inte.
Att utmåla läget i Sverige på det sättet som vänsterns olika aktörer gör är överdrivet, nazisterna är inte fler idag än för tio-tjugo år sedan.
Man använder hotet från nationalsocialisterna till eget politiskt bruk .
Ena sina egna krafter samt försöka dra till sig fler anhängare. SKP på 60-70-talet använde Vietnamkriget på samma sätt för att bygga ut sin organisation och lyckades också rätt så bra med detta.
Var tid har tydligen sin fråga som "flugpapper"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate