måndag, november 11, 2013

En promenad på gott och ont! (Livet?)Ja, det finns fina vyer när man går ut med vackra färger ! Luften var hög och klar idag så det var lätt att dra andan.
Men när man går i sina kvarter så ser man ju allt möjligt, ungdomar kan inte låta bli att spraya nuför tiden. De sprayar allt som kommer i sin väg men vissa försöker "göra konst" på de mest märkliga ställen.

När man kommer ner till Hökarängens centrum med Sveriges första gågata så är det annat som dominerar.

Tidningarna slår upp stort att nu ska det byggas massor i Stockholm bla lägenheter i en mängd som vi inte tidigare sett maken av. Dessutom klubbas nu att tunnelbanan ska byggas ända ut till Nacka och det är ju en stor nyhet  eftersom M har bromsat denna utbyggnad tidigare.
Bilismen får betala genom att Essingeleden åker på avgift nu! BRA!
Nu kommer bilismen att få dra ett stort lass för att bygga ut den kollektiva trafiken. Det känns helt rätt i dessa tider . BRA.
Mindre bra i naturen är hur människor fungerar, tyvärr kan man nästan på förhand utpeka unga (män) till den förstörelse som man ser överallt.

Nedskräpning är ju också något som tilltagit i vårt land, varför finns det ju olika teorier om. Vissa vill skylla på invandrare andra på den fria uppfostran av barn som pågått länge. Trist är det i alla fall när folk går till vår pizzeria här i Hökis och så kommer de på efter vägen hem att salladen vill de inte ha.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate